Tickets for transportation in New York

Lue lisää New Yorkin kuljetuksista. Me myymme lentokenttäkuljetuksia jaetuilla minitakseilla New Yorkin Newarkin, La Guardianin ja JFK:n lentokentiltä kaupunkiin. Varaaminen sivuillamme on helppoa ja turvallista. Liput lähetetään automaattisesti sähköpostiisi.

Lentokenttä
Newarkin lentokenttä

Newarkin lentokenttä

Newarkin lentokenttä sijaitsee 24km Manhattanin keskustan ulkopuolella ja oli ensimmäinen suuri lentokenttä palvellen matkustajia New Yorkin keskustan alueella. Tarjoamme jaetun tai yksityisen kyydin Newarkin lentokentältä hotelliisi Manhattanilla. Hanki lippusi täältä.

LaGuardian lentokenttä

LaGuardian lentokenttä

LaGuardian lentokenttä on yksi kolmesta suuresta lentokentästä New Yorkissa JFK:n ja Newarkin lentokentän kanssa. LaGuardia sijaitsee noin 13km päässä Manhattanilta. Tarjoamme jaetun tai yksityisen lentokenttäkuljetuksen LaGuardiasta päämääräsi Manhattanilla. Varaa lippusi nyt.

JFK lentoasema

JFK lentoasema

John F. Kennedyn lentoasema (JFK) sijaitsee 24km päässä Manhattanin keskustasta. Tarjoamme sinulle vaivattoman lentokenttäkuljetuksen, yksityisen tai jaetun, suoraan hotellillesi Manhattanilla. Hanki lippusi täältä.

Suomi
Lentokenttakuljetukset.fi


Ostoskoriin