FAQ

Kuinka saan lippuni?

Kaikki liput lähetetään sinulle sähköpostitse. Tulosta liput ja ota ne mukaasi matkalle. Sinun tulee näyttää lippua kuljettajalle ja vaihtaa se alkuperäiseen lippuun. On tärkeää, että tutustut huolella kaikkeen lipussa annettuun informaatioon!

Milloin saan lippuni?

Lippusi lähetetään sinulle sähköpostilla pian varauksesi vahvistamisen ja maksun suorittamisen jälkeen. Huomioithan: suurimmassa osassa lipuistamme näkyy yksilöity varausnumerosi painettuna lippuun, joten lipun toimittamiseen voi mennä n. 48h, ennen kuin saat e-lipun sähköpostiisi, koska se vaatii manuaalista käsittelyä. Varauksesi on vahvistettu kun maksu on suoritettu, vain lipun käsittelyyn menee hieman kauemmin aikaa.

Onko lapsille alennettuja lippuja?

Kyllä, myymme moniin kuljetuksiin erikseen lastenlippuja. On tärkeää, että tutustut huolellisesti lippuja koskeviin ikärajoihin, sillä ikärajat vaihtelevat lippukohtaisesti, ennen kuin varaat liput.

Tarvitseeko minun esittää henkilöllisyystodistus kun noudan lippuni?

Ei, henkilö kenellä on lippu, saa käyttää sitä esittämättä henkilöllisyystodistusta. Jos henkilöllisyystodistusta vaaditaan erikseen, on se mainittu selkeästi lipussa etukäteen.

Voinko peruuttaa, vaihtaa tai palauttaa liput, jos en voi käyttää niitä?

Jo maksettuja ja varattuja lippuja ei normaalisti voi enää peruuttaa, palauttaa tai vaihtaa. Me tai edustajalle yritämme kuitenkin tehdä parhaamme niiden jälleenmyymiseksi toiselle asikkaalle tai niiden peruuttamiseksi. Huomioithan, ettemme voi täysin luvata peruutuksen onnistumista. Voit lukea lisää peruutuskäytännöstämme sivultamme kohdan ”kontakti” alta.

Minulla on kysyttävää tai haluan tehdä reklamaation?

Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää tai siinä ikävässä tilanteessa, että haluat tehdä reklamaation. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse helpdesk@ticmate.com tai soittaa meille. Puhelinnumerot löydät kohdan ”kontakti” alta. Huomioithan, että reklamaatio tulee tehdä viimeistään 14 päivän kuluessa tapahtuma-ajasta. Jos saamme reklamaation myöhemmin, emme voi luvata että voimme enää auttaa asiassa.

Suomi
Lentokenttakuljetukset.fi


Ostoskoriin