CDG Yksityinen lentokenttäkuljetus

5.0 (3)
Älä stressaa liikkumisestasi ja julkisesta liikenteestä ja taksille huitomisesta, vaan valitse kustannustehokas yksityiskuljetus, ja lomasi Pariisissa voi alkaa ilman häslinkiä! Kuljettajamme tapaa sinut Charles de Gaullen lentoasemalla Pariisissa ja vie sinut hotelliisi.

Riippumatta siitä, matkustatko yksin, kahdestaan tai isommassa ryhmässä, kokeeneet ammattikuljettajamme pitävät huolen, että pääsette Charles de Gaullesta vaivattomasti hotellillesi ja takaisin!

Varaa täältä nopea, vaivaton ja yksityinen lentokenttäkuljetus Charles de Gaullen lentokentän ja hotellisi välille. Kuljetuspalvelu toimii ovelta ovelle -periaatteella hotellin ja Charles de Gaullen lentokentän välillä.

Kun varaat yksityisen Charles de Gaullen lentokenttäkuljetuksen meiltä, tapaat kuljettajasi lentokentällä. Halutessasi voit tilata kuljetuksen myös takaisin hotellilta lentokentälle.

Tärkeää tietoa:
- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.
- Ennen kuin päätät tilauksesi, sinulta tullaan pyytämään matkustajien nimiä, saapumis-/lähtöpäivämäärät, lentotiedot ja hotellin nimi, osoite sekä puhelinnumero, jotta voimme järjestää kuljetuksen sinulle.
- Lastenlippua ei ole erikseen hinnolteltu.
- Hintamme ovat per auto, ei per henkilö.
- Huomioithan: mikäli lentokenttäkuljetus varataan ajalle klo 20.00-6.00, perimme yölisän, joka on 15% hinnasta. Yölisä tulee maksaa suoraan kuljettajalle lentokentällä!
- Toimitamme erilaisen auton hakemaan riippuen päivän saatavuudesta ja matkustajien määrästä. (sedan/tila-auto/pieni pakettiauto/minibussi)
- Sallitut matkatavarat per henkilö: matkalaukku + yksi henk.koht matkatavara.
- Hinta sisältää tipin, tietullimaksut ja verot.

Aukioloajat

Avoinna: 24h vuorokaudessa, 7päivää viikossa ja 365 päivää vuodessa.

Varaa
Alkaen 101,00 €

ti, 25 kes 2024

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

CDG Yksityinen lentokenttäkuljetus

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!