Oyster Card

4.7 (281)
Alkaen 22,20 €

Visitor Oyster Card -matkakortti, johon on ladattu arvoa, on ylivoimaisesti edullisin matkakortti Lontoon paikallisliikenteessä matkustamiseen. Voit käyttää metroa ("the tube"), Lontoon punaisia busseja, raitiovaunuja ja DLR (Docklands Light Railway) -automaattimetroja kaikilla vyöhykkeillä! 

Kohokohdat

- Osta vaivattomasti jo kotona. Lippu on käyttövalmis saapuessasi Lontooseen
- Halvempi kuin Travelcard tai kertaliput 
- Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa
- Lippu lähetetään sinulle kotiisi postitse. Postimaksu sisältyy hintaan.
- Lisäarvon lataaminen kortille myöhemmin on helppoa
- Kortti ei ole henkilökohtainen* 
- Saat 10-25% alennuksia joissakin museoissa, liikkeissä ja ravintoloissa

Mitä odottaa?

Matkustat aina halvimmalla taksalla

Transport for London (TfL, Lontoon joukkoliikenteestä vastaava viranomainen) lupaa, että Oyster Cardin haltijat matkustavat halvimmilla mahdollisilla taksoilla Lontoon bussi- ja metroliikenteessä.

Voit käyttää Visitor Oyster Cardia jopa Gatwickin tai Heathrow'n lentoaseman ja Lontoon keskustan välillä matkustaessasi Gatwick Expressillä, Gatwick Thameslinkillä tai Heathrow Expressillä

Matkojen hinnat voivat erota toisistaan ruuhka-aikaan ja ruuhka-ajan ulkopuolella.

Oyster Cardia voi käyttää ainoastaan yksi aikuinen kerrallaan - useampi aikuinen EI voi matkustaa samalla kortilla samanaikaisesti. Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa (max. kolme lasta per aikuinen). 

Visitor Oyster Cardin hintaan sisältyy myös hallinnointi- ja korttimaksu (yht. £5). Postimaksu sisältyy hintaan.  

Lataa kortille lisää arvoa vaivattomasti 

Mikäli käytät Visitor Oyster Cardille ladatun arvon loppuun, voit helposti ladata kortille lisää arvoa. Lataus tapahtuu luottokortilla tai käteisellä automaatilla tai asioimalla jollakin lipunmyyntiluukuista.

Anna Oyster Cardisi eteenpäin perheenjäsenellesi tai ystävällesi 

Visitor Oyster Card ei ole henkilökohtainen, joten myös ystäväsi tai tuttavasi voivat käyttää sitä toisena ajankohtana. Aina kun Visitor Oyster Cardissa on arvoa, sitä voi käyttää kuka tahansa!  

Visitor Oyster Cardin arvo ei vanhene 

Oyster Cardin arvo ei vanhene! Vaikka olisit hankkinut kortin, jolla on £30 ja käyttäisit siitä £16, voit käyttää jäljelle jääneen £14 seuraavalla Lontoon matkallasi.

Miten toimin?

Saat alennuksia Visitor Oyster Cardilla

Kun hankit Visitor Oyster Cardin, olet oikeutettu alennuksiin useissa museoissa, ravintoloissa, kahviloissa, kaupoissa, nähtävyyksillä sekä teattereissa. Katso lista tarjouksista ja alennuksista.

Lippukategoriat

Meiltä hankit neljällä erisuuruisella arvolla ladattuja Visitor Oyster Cardeja:

- Visitor Oyster Card 10 £
- Visitor Oyster Card 20 £
- Visitor Oyster Card 30 £
- Visitor Oyster Card 40 £ 

Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat aina ilmaiseksi yhdessä aikuisen kanssa (max. kolme lasta per aikuinen). 11 vuotta täyttäneet lapset ostavat ja matkustavat omalla Visitor Oyster Cardillansa.

Varaa

ke, 4 maa 2020

Suosituimpia tuotteitamme

Mitä sisältyy hintaan?

- Emme voi maksaa takaisin mahdollista jäljelle jäänyttä arvoa Visitor Oyster Cardillasi, mutta voit käyttää korttia uudelleen seuraavalla kerralla.

- Emme korvaa rahojasi kortin kadotessa!  

- Visitor Oyster Cardin hintaan sisältyy hallinnointi- ja korttimaksu (£5). Myös postimaksu on maksettu.

- Visitor Oyster Cardia voi käyttää ainoastaan yksi aikuinen kerrallaan - useampi aikuinen EI voi matkustaa kortilla samaan aikaan. 

- Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat aina ilmaiseksi yhdessä aikuisen kanssa (max. kolme lasta per aikuinen). 11 vuotta täyttäneet lapset ostavat ja matkustavat omalla Visitor Oyster Cardillansa, arvoltaan 20£ tai 30£.

24., 25. ja 31.12. Lontoon joukkoliikenne liikennöi reilusti harvennetuin vuoroin tai pysähtyy kokonaan. 

*Tämä eroaa Lontoossa tai TfL:n kautta ostettavista Oyster Cardeista, jotka rekisteröidään tietylle nimelle ja valokuvalle.

Saapumisohjeet

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!