Etsi lippuja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Tyytyväiset asiakkaat

Helppo, nopeaa ja upeaa tekemistä pikkurahalla!

"Matkustin mieheni ja tyttäremme kanssa Lontooseen. Liput haluttuihin nähtävyyksiin sai ostettua kotona. Mikä parasta sivusto on suomenkielinen ja selkeä sekä maksun sai suorittaa turvallisesti oman pakin kautta tai vaihtoehtoisesti korttimaksulla. Sivusto siirtyi heti turvattuun salaukseen kun tuli aika maksulle. Heti maksun suoritettua liput tulivat sähköpostiin ja siltä löytyi linkki sivuille, josta voi varata ajat jokaiseen nähtävyyteen. Suosittelen todella paljon varaamaan sisäänkäynti ajan etukäteen jo edellisenä päivänä, sillä jonot olivat ihan päättömän pitkät. Varsinkin Madame Tussauds vahamuseoon, London Eye:en. Saimme todella ikimuistoisen loman järjestettyä meidän tyttärellemme. London Dungeonissa emme käyneet tällä reissulla koska ikäraja sinne on 12 vuotta. Onneksi lahjakortti on voimassa 90 päivää, joten voimme tulla mieheni kanssa myöhemmin kahdestaan pitkälle viikonloppu lomalle Lontooseen ja käyttää lippu silloin. Lisäksi pikku vinkki: Suurin osa Lontoon museoista on ihan ilmaisia ja genrejä on laidasta laitaan. Myös Buckingham Palcen vahdinvaihto on suositeltavaa käydä katsomassa. Se järjestetään kesäkautena joka päivä klo 11.30. Kesto noin 45 minuuttia. Jos haluaa päästä lähelle, kannattaa tulla ajoissa paikalle. Puiston reunalla on paljon turistikojuja joissa myydään magneetteja ja avaimenperiä vain yhdellä punnalla! (Keskustassa ihan samat tavarat maksaa kolmin kertaisesti.)"

Suvi maa, 22 huh 2019

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja lentokenttäkuljetuksiin

  • Yli 3 000 000 myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Lontoo

Täältä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Harry Potter Warner Bros. studio -kierros. Varaa liput myös West Endin musikaaleihin ja jalkapallo-otteluihin. E-liput suoraan sähköpostiisi!

Ticmate Charity

Lontoo

Liput West Endin musikaaleihin ja esityksiin, nähtävyyksiin ja kierroksiin sekä museoihin, kuljetuksiin ja jalkapallo-otteluihin. Varaa Lontoon lippusi Ticmatelta netistä!

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 5 (5)